Skip links

700+ Online Markedspladser fra hele verden

Med vores omfattende netværk af online markedspladser åbner vi døren for din virksomhed til at nå et bredt internationalt publikum. Vores forbindelser dækker et bredt spektrum af kategorier. Det giver dig mulighed for at placere dine produkter foran målrettet kunder, der leder efter præcis det, du tilbyder.

Uanset om du er en etableret virksomhed, der ønsker at udvide sin globale tilstedeværelse, eller en ny startup, der vil eksperimentere med forskellige markeder, er vi her for at hjælpe dig. Med vores ekspertise i markedspladsstrategier og omfattende kendskab til de forskellige brancher, kan vi komme med en plan, der passer præcist til dine behov og mål.

700+ Online Markedspladser

Her kan du læse mere om nogle af de Online Markedspladser vi har forbindelse til.

Afound

Afound er en svensk forretning, der blev lanceret i 2018 som en del af H&M Group, der er åben for partnerskaber med både globale og lokale sælgere, så de kan markedsføre kompatible produkter i et bredt udvalg af kategorier både online og i deres butikker rundt omkring i Europa.

Allegro

Allegro er den største online markedsplads i Polen, og nogle siger, at de er den eneste grund til, at markedspladser som eBay og Amazon ikke har fået fodfæste der. Allegro tiltrækker en bred målgruppe, og deres top-kategorier omfatter mode, bolig og interiør og elektronik.

Alltricks

Alltricks er en fransk markedsplads grundlagt i 2008, der tilbyder sports- og udendørsprodukter til over 70 lande i Europa. I de tidlige dage af Alltricks’ rejse var deres primære fokus rettet mod alt relateret til cykling, men virksomheden har siden forgrenet sig og tilbyder produkter inden for løb, triatlon og andre forskellige udendørs aktiviteter.

Amazon

Amazon er én af de mest kendte Online Markedspladser på verdensplan og er tilgængelig i en stadigt voksende liste af lande, herunder et stort antal europæiske lande som Storbritannien og Tyskland. Amazons bedst sælgende kategorier er hjem og have, elektronik og sundhed og skønhed.

Animalis

Animalis er en fransk forhandler med fokus på alt dyrerelateret. Siden starten i den franske by Orgeval har virksomheden været en stor fortaler for dyrs betydning i samfundet og arbejder aktivt for at fremhæve dyrs potentielle betydning i miljøer som hospitaler, ældreplejesteder, skoler og lignende.

Atlas for Men

Atlas for Men er forhandler af tøj og tilbehør, der giver komfort, praktisk og beskyttelse. Virksomheden specialiserer sig i udendørs mode, der er egnet til eventyr i den naturlige verden, mens de også tilbyder varer, der henvender sig til mere afslappede aktiviteter, alt sammen tilbudt til en bred og loyal kundebase fra hele Europa.

BHV Marais

BHV Marais er en fransk markedsplads, der tilbyder produkter i følgende kategorier: hjem, mode, skønhed, design, gør-det-selv, fritid, og fødevarer.

Bygghemma

Bygghemma er en svensk e-handelsvirksomhed, der tilbyder produkter inden for kategorier som byggematerialer, boligindretning og have. Virksomheden er en del af BHG Group, som huser over hundrede store e-handelsvirksomheder, som trademax.se, chilli.se og furniturebox.se.

Carethy

Carethy blev grundlagt i 2014 af Bilua-gruppen (e-handelsinkubator), og i 2021 lancerede den sin markedsplads. Denne markedsplads er aktiv over hele verden, deres primære målkunde er kvinder i alderen 25-50 år, der har middel/høj købekraft.

Carrefour

Groupe Carrefour er en af verdens største detailvirksomheder og Frankrigs største børsnoterede virksomhed inden for detailhandlen. Med Marketplace Consult kan du begynde at sælge hos Carrefour FR & ES.

Cdiscount

Cdiscount er den franske markedsplads nummer et og tilbyder en bred vifte af produkter inden for forskellige kategorier såsom højteknologi, IT, husholdningsapparater, mode, kultur, hjem, børnepasning mv.

CDON

CDON er den største markedsplads i Norden med over 100 millioner besøgende hvert år. De tilbyder produkter i de fleste kategorier og henvender sig til både mænd og kvinder. CDON laver meget markedsføring og det er muligt at tilrettelægge kampagner sammen med CDON for at øge dit salg.

Cleor

Cleor har 140 butikker rundt om i Frankrig og siden 1997 har de haft en vision om, at smykker skulle være et let tilgængeligt, men kostbart tilbehør. Cleors’ markedsplads blev lanceret i 2018 med det formål at tilbyde deres kunder et bredere produktsortiment og flere brands.

Conforama

Conforama er en multinational detailkæde, der er en del af den sydafrikanske koncern Steinhoff International, som er en verdensomspændende møbelforhandler. Conforama har også en åben markedsplads, der giver tredjepartshandlere adgang til deres udvalg af markeder, der spænder over mange lande i Europa.

Conrad

Conrad er en tysk markedsplads, der handler med elektronik og husholdningsteknologi, der primært fokuserer på deres B2B-model, hvilket betyder, at de kun vil acceptere ordrer fra registrerede B2B-købere. B2C-købere kan stadig handle på webstedet, men Conrad selv vil være den eneste B2B forhandler, hvilket betyder, at tredjepartssælgere kun vil være i stand til at nå købere inden for B2C-segmentet.

Darty

Darty er nummer 1 forhandler på det franske marked for alt, hvad der vedrører husholdningsapparater. Mærket byggede sit omdømme omkring den bedste tilgang til servicekvalitet i klassen. Denne markedsplads accepterer nye, brugte og renoverede produkter.

eBay

eBay er måske verdens mest kendte markedsplads for online-auktioner. eBay er til stede over hele verden, og de handler i kategorier som elektronik, videospil, tilbehør, sport og møbler. Deres markedsplads tiltrækker flere mænd end kvinder, og mest i alderen omkring 20-40 år.

El Corte Inglés

El Corte Inglés er et velkendt navn i Spanien med +80 år lange historie. Denne markedsplads tilbyder produkter i flere kategorier, alt fra eksklusiv mode til husholdningsapparater, bøger, legetøj og så videre. Det driver også stor trafik, hvilket giver deres partneres produkter en masse eksponering.

Elkjøp

Elkjøp er en norsk markedsplads, der mest beskæftiger sig med elektronik og husholdningsapparater. Markedspladsen er også tilgængelig i Danmark, Sverige og Finland, hvor den er kendt som Elgiganten og Gigantti. De har specialiseret sig i sikker, mærkevare, kvalitetselektronik og husholdningsapparater.

Ellos

Ellos er en del af indretnings- og mode e-handelsorganisationen kaldet ‘Ellos group’. Denne gruppe er den største e-handelsgruppeleder inden for Norden, og udover Ellos har de 3 flere netbutikker. Disse online butikker får ca 175 millioner besøgende hvert år.

ePrice

ePrice er en italiensk markedsplads, der blev grundlagt tilbage i 2000. Virksomheden blev opkøbt af det italienske e-handelsselskab Banzai Media i 2007. Siden fungerede derefter under Banzai-navnet indtil 2016, hvorefter det vendte tilbage til ePrice.it som en del om en omdefinering af sit brand.

Etsy

Etsy er en global markedsplads med speciale i håndlavede og unikke varer. De handler med specielle og ekstraordinære genstande, fra håndlavede stykker til vintageskatte. Hvis det er håndlavet, vintage eller brugerdefineret, hører det hjemme på Etsy.

Fnac

Fnac er en del af Fnac Darty Group, og den åbnede sin markedsplads i 2009 og er siden da vokset i et hurtigt tempo. Fnac er kendt for at være kvalitetsorienteret.

fonQ

Med hovedkontor i Utrecht, Holland, blev fonQ lanceret i 2003 og deres markedsplads blev åbnet i 2018. Virksomheden beskriver sig selv som et inspirerende og overraskende. fonQs mest populære kategorier omfatter møbler, boligindretning og køkkenudstyr, og deres primære fokus ligger udelukkende i kategorien “homeware”.

Fruugo

Fruugo er en markedsplads, der lever i 46 lande på 28 sprog og 31 valutaer. Deres mission er at gøre det muligt for alle detailhandlere at sælge globalt og tilbyde det bredeste udvalg af produkter fra hele verden, på kundernes sprog og valuta vist gennem én sikker, global markedsplads.

Fyndiq

Fyndiq har eksisteret siden 2010 og er én af Sveriges største Online Markedspladser for gode tilbud. Fyndiqs kernedemografi er kvinder og familier med børn, og markedspladsen har omkring 2 millioner besøgende hver måned. Fyndiqs bedst sælgende kategorier omfatter sundhed og skønhed, hobby, mobiltilbehør og boligindretning.

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette er et fransk department store, der har deres egen markedsplads, hvor købere kan finde luksusorienterede produkter inden for mode til både mænd, kvinder og børn, skønhed, boligindretning med mere. Produkterne sælges af både dem selv og en udvalgt gruppe af tredjepartssælgere.

GO Sport

GO Sport er et fransk sportsmærke født i hjertet af alperne efter vinter-OL i 1968. GO Sport deals med sportsartikler og -udstyr og kan findes i 500 butikker i mere end 20 lande. I 2014 lancerede virksomheden en online markedsplads, der er vokset til at rumme 300 handlende og ser 2,5 millioner månedlige besøgende.

.

Groupon

Groupon er én af de største internationale online markedspladser for gode tilbud! Det er det bedste sted for rabatkampagner eller “køb en, få en gratis”-tilbud. Groupon er måske mere kendt for tilbud relateret til spisning eller oplevelser, men de har også tilbud på produkter. De henvender sig til et bredt publikum af både mænd og kvinder.

H&M

Mode, kvalitet, overkommelige priser og bæredygtighed er det, der opsummerer H&M. Denne svenske markedsplads er velkendt over hele verden og startede sin e-handelsrejse allerede i 1998.

Homeroom

Homeroom er en markedsplads lanceret i 2018, der tilbyder nordiske købere “Everything For Home”. Deres kategorier omfatter indretning, møbler, belysning og meget mere. Kanalen er en del af Ellos Group, en markedsledende e-handelsaktør med adskillige kendte mærker og butikker, som Stayhard og Jotex.

Huuto

Huuto er én af Finlands ældste og mest kendte auktions- online markedspladser i lighed med den mere internationale eBay. Brugte produkter og samleobjekter er velegnede til Huuto. Hvis dine produkter matcher Huuto-profilen, kan denne markedsplads hjælpe dig med at nå det finske marked.

.

Inno

Inno er en belgisk virksomhed med mere end 125 års erfaring. De har fysiske butikker rundt om i Belgien. Inno sælger produkter fra kategorier som mode, accessories og skønhed.

Joom

Joom er en lettisk markedsplads, der er aktiv i 190 lande. Denne markedsplads har over 28 millioner aktive kunder og kan oversætte forhandlerens produktindhold til 23 sprog.

Joules

Joules er et tøjfirma med rødder i britisk mode, der fokuserer på at balancere stil og praktisk, og tilføjer nye twists til klassiske stilarter. Joules blev grundlagt i byen Market Harborough, hvor de stadig har hovedkontor i dag, og Joules-konceptet startede sin historie, da Tom Joules begyndte at sælge tøj fra en lille stand til et landshow.

Kleertjes

Kleertjes er en hollandsk markedsplads, hvis målgruppe er den typiske moderne mor, travl med karriere, hobbyer, socialt liv og selvfølgelig hendes børn. Virksomheden har specialiseret sig i børnetøj og legetøj, og siden besøges af cirka 1,4 millioner besøgende hver måned.

.

LDLC

LDLC blev lanceret af tech- og gør-det-selv-entusiast Laurent de la Clergerie i 1997 og handler om alt omkring teknologi med primært fokus på pc-komponenter og komplette builds – alt sammen gjort tilgængeligt gennem e-handelsbutikker i Europa med dedikerede websteder til Belgien , Luxembourg, schweiziske, spanske og italienske markeder.

Let’s Deal

Let’s Deal er en velkendt markedsplads til stede i Sverige og Norge, grundlagt i 2010 af Lars Karlsson og Alexander Hars. I dag ejes det af den norske mediegigant Schibsted. De deler ligheder med markedspladsen Groupon, idet de promoverer rabatter på lokale oplevelser, rabatter på rejser og billetbegivenheder.

MacWay

MacWay er en fransk teknologivirksomhed, der startede sin rejse som en postordrevirksomhed, der hurtigt fik succes. MacWays omsætning var firedoblet i det andet regnskabsår, og virksomheden er ikke holdt op med at vokse siden. I løbet af årtierne voksede virksomheden til at blive en af de førende inden for den franske computerudstyrsbranche.

Mall Group

Mall Group er en e-handelsplatform, der opererer i et stort område rundt om i Europa, og deres e-handelsafdeling er til stede i en lang række lande i Øst- og Centraleuropa. Gennem Mall kan sælgere nå ud til købere i lande som Tjekkiet, Polen og Ungarn.

.

ManoMano

ManoMano er én af Europas største online markedspladser for gør-det-selv-, boligforbedrings- og haveprodukter. Marketplace Consult kan hjælpe dig med at binde din e-handel sammen og komme i gang med at sælge hos ManoMano.

Manor

Med sin 98 % brand awareness i Schweiz er Manor et velkendt navn blandt schweizerne, og de har for ganske nyligt åbnet en markedsplads. Sælgerne kan tilbyde produkter indenfor kategorier som mode, sport, smykker, ure, skønhed, multimedia, elektronik og hjem og living.

Maty

Maty er en fransk markedsplads, der tilbyder avancerede ure og smykker, der startede med kun en lille garage som lager. I dag er virksomheden at finde i en række butikker og på en markedsplads, hvor købere kan finde produkter fra både Maty og tredjepartshandlere.

Miinto

Miinto er én af de få danske online markedspladser med speciale i dame-, herre-, samt børnetøj og accessories. Platformen blev grundlagt med det formål at hjælpe små virksomheder med at holde sig oven vande inden for e-handel. Siden lanceringen har de skabt et kollektiv af tusindvis af butiksejere.

.

Nordiska Kompaniet

Nordiska Kompaniet LTD blev grundlagt i 1902 og er siden blevet betragtet som et af Sveriges mest prestigefyldte stormagasiner. NK huser en lang række fysiske butikker og tilbyder samtidig en bred vifte af produkter inden for mode og boligindretning gennem NK E-handel.

OnBuy

OnBuy er en UK-baseret markedsplads, hvis ultimative mål er at blive en multi-markedsplads, en “one-stop-shop”, hvor købere kan finde alt, hvad de kunne have brug for, alt sammen under ét tag. Virksomheden har også ambitioner om at udvide og planlægger at nå købere i omkring 140 lande inden år 2023.

PcComponentes

PcComponentes blev en markedsplads i 2018 og er bygget på Mirakl-platformen. Denne spanske markedsplads har sit hovedfokus på elektroniske forbrugsvarer og relaterede kategorier. Da det er en af de 5 bedste e-handelswebsteder i Spanien, er dette en fantastisk markedsplads for dig, der ønsker at komme ind på det spanske marked og nå millioner af nye kunder.

Perfume's club

Parfumes klub har eksisteret siden 1924 og i 2021 åbnede de deres markedsplads. Med denne markedsplads kan du tilbyde dine produkter over hele Europa, og du vil ikke blive opkrævet en krone, før du begynder at modtage ordrer.

.

Phone House

Phone House er specialiseret i telekommunikation, og virksomheden tilbyder et stort udvalg af produkter inden for kategorier som mobiltelefoner, bærbare computere, tilbehør og meget mere. Deres markedsplads er helt åben for tredjepartshandlere, hvilket gør det muligt for handlende, der ønsker at nå nye købere i Spanien.

Rakuten

Rakuten.fr (tidligere kendt som Priceminister) er en fransk markedsplads, som blev opkøbt af den japanske e-handelsgigant Rakuten i 2010. Kategorier, der klarer sig ekstra godt på Rakuten, er videospil og konsoller og mobiltilbehør. Rakuten handler også med sportsartikler og var en af FC Barcelonas sponsorer i 2019.

Saturn

Saturn er Europas nr. 1 inden for forbrugerelektronik, denne markedsplads modtager 35 millioner web-besøg dagligt. Med 17.000 kvadratmeter har Saturn også den største elektronikbutik i verden.

Secret Sales

Secret Sales er en britisk markedsplads, hvor handlende tilbydes muligheden for at sælge high-end mærkevarer inden for kategorier som mode, tilbehør, boligindretning og mere til konkurrencedygtige priser. Som navnet antyder, er outletpriser nøglen til at få succes på denne kanal.

.

Spartoo

Spartoo startede i Frankrig og blev hurtigt den førende franske markedsplads for sko. Siden da er Spartoo gået live i 20 lande, og selvom sko stadig er deres hovedkategori, handler de også med andre typer mode. Spartoo har specialiseret sig i mærkevareprodukter og deres målgruppe er brandbevidste unge mænd og kvinder.

Sprinter

Sprinter er en spansk sportsforhandler, der er en del af multi-brand sportsforhandleren ISRG-gruppen. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1995 og tilbyder produkter i et væld af sportsorienterede kategorier såsom sportsudstyr, fodtøj, tilbehør og meget mere. Sprinter kan findes på over 170 fysiske lokationer over hele Spanien, og fra 2012 kan en dedikeret e-handelsside også findes online.

Stadium

Stadium er en svensk detailkæde med speciale i sportsartikler, udstyr og sportsorienteret mode. Stadium startede som en lille sportsbutik kaldet Spiralen Sport beliggende i den sydlige del af Sverige. Dengang specialiserede virksomheden sig i salg og reparation af skiudstyr, men har siden forgrenet sig til at tilbyde et bredere sortiment.

Tradera

Tradera er Sveriges største markedsplads i auktionsstil og kendt af de fleste svenskere. Produkter, der klarer sig godt her, er brugte designerprodukter, såsom tasker, kunst, mode og samleobjekter. Håndlavede produkter er også velegnede til at sælge på Tradera, og de når en bred målgruppe af både mænd og kvinder.

.

Truffaut

Truffaut er et velkendt navn blandt mange franske amatører og professionelle, der tilbyder produkter i kategorierne hjem, have og dyr. At have dine produkter på Truffaut vil øge eksponeringen meget, da denne markedsplads får 24 millioner besøgende om året.

Vanden Borre

Vanden Borre har 73 butikker i Belgien, dens årlige omsætning er €400 millioner, og dens hjemmeside har +10 millioner besøgende om året. Denne markedsplads er meget kundeorienteret og er meget opsat på at holde deres kunder tilfredse, og derfor er det vigtigt at få gode anmeldelser  på deres platform.

Venca

Venca er en spansk e-handelsplatform, der tilbyder et stort udvalg af produkter til købere i over 80 lande, med deres hovedmarkeder i Spanien og Portugal. På Venca finder du produkter inden for kategorier som mode, accessories, badetøj, skønhed, sportstøj, boligindretning og meget mere.

Wish

Wish, der oprindeligt var en amerikansk markedsplads, har sat kursen mod verdensdominans og er nu til stede i svimlende 139 lande! Er det produkt, du sælger, betragtet som et kup? Så er der en god chance for, at det klarer sig godt på Wish. Wish laver en masse markedsføring, og deres top-kategorier er sundhed og skønhed, mode, og husholdningsartikler.

.

Worten

Worten er en portugisisk markedsplads, hvis hovedfokus ligger inden for teknologi og elektronik med kategorier som husholdningsapparater og telekommunikation øverst på hitlisterne. Deres åbne markedsplads lader registrerede partnere nå et stort antal købere i både Portugal og Spanien via worten.pt og worten.es.

YOOX

På YOOX markedsplads vil du opdage et raffineret udvalg af mode, boligindretning og kunst. Yoox er live i 180 lande, og er også verdens førende online livsstilsbutik. Kvinder, mænd og børn – Yoox tilbyder produkter fra topmærker til dem alle.

Zalando

Zalando er en e-handelsvirksomhed med base i Berlin, Tyskland, og det er en af Europas største online modeplatforme med speciale i tøj og tilbehør. De har over 15 tusind ansatte og er i øjeblikket aktive i 17 lande.

Åhléns

Åhléns blev grundlagt i Dalarna, Sverige i 1899, som et postordrefirma kaldet Åhlén & Holm. Siden er virksomheden ekspanderet, og i dag er Åhléns en del af detailkoncernen Axel Johnson AB. Virksomheden har i alt 57 butikker fordelt rundt om i Sverige samt en ekspansiv online markedsplads.

.